Ik baal van taal

Wat was het een feest!

15 jaar ondernemen, dat moet gevierd worden! Want wat vliegt de tijd als je het naar je zin hebt…
Samen met familie, vrienden en een aantal relaties heb ik donderdag 30 juni geproost op 15 jaar vol fijne samenwerkingen en mooie projecten. Wat was het een feest!

Het was feest vanwege mijn jubileum als ondernemer, daarnaast heb ik ook meteen mijn eerste boek ‘Ik baal van taal’ gepresenteerd. In het Nationaal Onderwijsmuseum nam de Dordtse wethouder Peter Heijkoop het eerste exemplaar in ontvangst.

“Het gaat over een belangrijk onderwerp waar nog altijd een taboe op rust. De overheid is over het algemeen goed in het versturen van brieven, maar die zijn vaak ingewikkeld geschreven en niet gemakkelijk te begrijpen. En juist als de informatie gaat over je leefsituatie, financiën, onderwijs, veiligheid en andere belangrijke zaken, is het natuurlijk wel de bedoeling dat iedereen het begrijpt. Ook als gemeente denken we hierover na en zijn we bewust bezig met het verbeteren van onze communicatiemiddelen. Maar eerlijk gezegd hebben hier nog wel een slag in te maken. Ik heb dan ook veel waardering voor het initiatief van Astrid om met dit boek aandacht te vragen voor leesproblematiek”, sprak Peter Heijkoop.

En ja, ik ben er ook trots op dat ik daar gewoon sta zoals ik ben. Want juist op dit soort momenten maakt mijn haaruitval me enorm kwetsbaar. Fijn dat ik mezelf kan en mag zijn!

Fotografie: Anke Bot