fbpx

Workshop

Bubbelen en Bruisen: hoe stimuleer je creativiteit?

Loop je regelmatig vast in je proces? Dan is dit de kans om je creatieve brein te stimuleren!

Eerst het idee en dan de uitvoering. Dat is logisch, maar hoe kom je steeds weer op goede ideeën voor je ontwerp, de uitvoering of doorontwikkeling? Meestal gaat er een heel proces aan vooraf en moet je de ideeën bij jezelf oproepen. Waar haal je inspiratie vandaan en hoe kan je de creativiteit in jezelf vinden?

Creativiteit komt niet vanzelf

Stel dat je moeite hebt om het creatieve proces op gang te krijgen. Dan is het handig om te weten hoe je dat kan creëren. Soms heb je wat meer tijd of rust nodig. Je kan het creatieve proces ook een handje helpen. Wij leren je welke tools je kan inzetten om tot leuke ideeën te komen.

Tijdens deze workshop leer je:

  • Zet je ideeën op papier
  • Leer welke technieken je kan inzetten.
  • Ontdek de vaak onverwachte en simpele oplossingen voor jouw probleem.
  • Experimenteer met het selecteren en bundelen van jouw unieke idee.

Deze workshop is

  • Inspirerend
  • Interactief
  • Laagdrempelig
  • Gelijk toepasbaar

De reactie van andere deelnemers

Het brainstormen en een vision board maken vond ik super leuk! – Britt

De workshop van Astrid vond ik erg origineel vanwege het moodboard/mindmap maken. Ik vond het zeker interessant en leuk om te doen. – Manon

Voor wie

De workshop is bestemd voor zelfstandig ondernemers, maar ook voor MKB-bedrijven als ondersteuning voor de marketing- of communicatie-afdeling. Eigenlijk voor iedereen!

Duur

Deze interactieve workshop duur ± 2 uur waarin je samen met andere deelnemers aan de slag gaat. Je leert hoe je de volgende stap in je creatieve denkproces kunt zetten.

Doe je mee?

Het gaat bij deze workshop niet om het behalen van het mooiste of beste resultaat, maar om het ontwikkelen van je creativiteit. Erg leuk om samen tot een tof idee te komen.

Locatie
De workshop wordt op locatie gegeven in de regio Drechtsteden. De exacte locatie volgt na inschrijving. Bedrijven kunnen deze workshop ook incompany boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Kosten

Kosten 75 euro p.p. (excl. btw). Minimaal aantal deelnemers: 6 personen, maximaal aantal deelnemers: 15 personen.

Ja ik schrijf me in voor de workshop bubbelen en bruisen