fbpx

Boek
Ik baal van taal!

Met dit boek wil ik je graag bewust maken van het leesprobleem en de mensen om je heen die hiermee te maken hebben. Ook vertel ik wat de voordelen zijn van fijne, heldere communicatie en laat ik zien wat je eraan kan doen om dat te bereiken.

1 op de 6 mensen heeft een probleem met lezen of het begrijpen van teksten. Niet veel bedrijven hebben hier weet van.

Als je niet goed bent in taal, ondervind je best wel wat problemen. Het is jammer dat hier weinig aandacht voor is op de arbeidsmarkt en de werkvloer, waardoor expertise en specialisme vaak niet wordt gezien. Een groot onderschat probleem.

Wil je ook een boek?

Vanaf 1 juli 2022 verkrijgbaar voor € 17,50. Bestel je het boek in de voorverkoop ontvang je 20% korting en betaal je maar € 14,00. Laat je gegevens achter hieronder.
* exclusief verzendkosten

Ja, ik bestel het boek in de voorverkoop

Lees wat anderen vinden:

Het boek is echt gaaf geworden. Echt heel knap dat je dit kunt! Zo maar een boek geschreven, potverdorie! Compliment!

Je mag echt heel trots zijn op jezelf….

icoon

Voor mij is lezen, schrijven en spelen met taal een onmisbaar deel van mijn leven. Ik houd van taal. Dat dit voor veel anderen niet zo vanzelfsprekend is, wist ik wel.

Door het verhaal van Astrid ben ik beter gaan beseffen dat de gevolgen van een leesprobleem meestal niet zichtbaar zijn, maar daarom niet minder heftig. Moeite hebben met taal heeft impact op vrijwel alles in je leven. Op sociaal en financieel gebied, op je privéleven en op je werk. En helaas ook op je zelfbeeld.

Als dyslect een boek schrijven, hoe kom je erop? Dat ze niet voor de makkelijkste weg heeft gekozen, zegt veel over de gedrevenheid en het doorzettingsvermogen van Astrid. Ze heeft er haar missie van gemaakt om het taaltaboe te doorbreken. Niet alleen door aandacht te vragen voor leesproblemen, maar ook door oplossingen aan te dragen en advies te geven. Astrid, ik heb veel bewondering voor je inzet en wens je veel succes bij het behalen van je doelen en waarmaken van je dromen!

icoon

Contact

0645644673
post@ontwerploket.nl

Aangesloten bij Gebruikers Centraal

Lid Experpanel Gebruikers Centraal