Naamswijziging Honc Design naar Het Ontwerploket

12 jaar ondernemen betekent ook dat er in al die tijd veel veranderd is. Het werd tijd om mijn bedrijfsvisie eens onder de loep te nemen.

Nieuwe stappen maken, door ontwikkelen en verder komen als ondernemer zijn punten waar ik aan wil werken de komende jaren. Daarom is de volgende stap die ik wil gaan zetten, naast het huidige werk, het delen van meer kennis over het vakgebied en over het ondernemen. Nu is het mooie moment aangekomen om mijn nieuwe bedrijfsnaam te introduceren. Vanaf heden ga ik verder onder de naam Het Ontwerploket.

Een naam die veel meer de lading dekt van het vak vormgeven. Het ontwerpen en dtp-en van communicatie-items blijft, maar je kunt ook makkelijk aan informatie komen door het lezen van blogs of het deelnemen van workshops en trainingen.

Het Ontwerploket werkt samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven. Naast het ontwerpen en DTP’en kunnen we jullie onder andere helpen met het schrijven van teksten, het verzorgen van bedrijfsfotografie en het regelen van drukwerk.

Het Ontwerploket faciliteert in 4 pijlers

  • Spreekuur: gratis advies
  • Creatief DTP
  • Ontwerp op maat
  • Kennis en educatie

Je kan me benaderen via post@ontwerploket.nl of
bel 06 456 44 673.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *